Odlična lokacija za vaš novi dom

Smešten u srcu Voždovca, u Kumodraškoj ulici, Smart Home je pozicioniran na mirnoj lokaciji punoj parkova, zelenila, nudeći osećaj privatnosti i mirnog života. Pored mirne lokacije na kojoj se nalazi isto tako je i blizu autoputa E-75, Autokomande, Južnog Bulevara i Slavije sa jedne, kao i Banjice, Dedinja sa druge strane, nudeći odličnu povezanost sa svim delovima grada. Na samo nekoliko minuta hoda od tržnog centra “Stadion”, kao i vrtića, škola, fakulteta, štedi vreme i pretvara ga u najdragoceniju stvar, vreme koje ćete provesti sa svojom porodicom.

Udaljenost kompleksa od važnih tačaka u gradu

1 min Pošta Srbije

5 min Osnovna škola “Veselin Masleša”

10 min Osnovna škola “Branislav Nušić”

10 min Univerzitet Singidunum

10 min Saobraćajni fakultet

10 min Fakultet Organizacionih nauka

12 min Voždovačka crkva

12 min Bajfordova šuma

15 min Atletska dvorana

15 min Stadion “Rajko Mitić”

18 min Stadion Partizana

Fakultet ogranizacionih nauka, osnovan 1971 godine na zahtev velikog broja preduzeća sa ciljem da se privreda ojača savremenim saznanjima iz oblasti organizacije, menadžmenta i informacionih sistema

Osnovna škola Veselin Masleša, osnovana je 1963 godine. Nosi ime našeg poznatog književnika i narodnog heroja.

Crkva Svetog cara Konstantina i carice Jelene, poznatija i kao Voždovačka crkva je saborni hram koji je sazidan daleke 1911 godine.

Bajfordova šuma, zelena oaza u urbanom delu Voždovca je pravo utočište od gradske vreve koja posetiocima pruža poseban ugodjaj i uživanje.

Stadion Shoping Centar, četvrti po redu objekat u Evropi na čijem krovu se nalazi fudbalski teren čije tribine mogu da prime 5.000 gledalaca. Dve strasti spojene u jednu, šoping i fudbal.

Stadion Rajko Mitić, stadion fudbalskog kluba “Crvena Zvezda” jedan je od najvećih stadiona na Balkanu. Sagradjen je 1963 godine i mogao je da primi čak 110 hiljada gledalaca. Zbog svoje grandioznosti i velikog kapaciteta dobio je nadimak “Marakana” poredivši ga sa tada najvećim stadionom u Rio de Ženeiru.